Verkleining van de digitale kloof!

Verkleining van de digitale kloof!

De coronapandemie heeft de waarde van telegeneeskunde voor veel aandoeningen duidelijk gemaakt. Patiënten hoeven zich niet te verplaatsen om op consultatie te gaan, die kan gewoon online gebeuren. In diezelfde periode werd ook de digitale kloof binnen onze samenlevingen duidelijk.

Connecting Dermatology with Sister Societies

Connecting Dermatology with Sister Societies

Aangezien het thema van de Belgian Dermatology Days 2022 ‘Connecting Dermatology’ is, was het voor het wetenschappelijk comité van het grootste belang om een sessie te organiseren die gewijd was aan de zusterverenigingen van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie, en zo alle facetten van de Belgische dermatologie te bundelen.

Laatste reacties

 • plastic is onmisbaar en kan perfect ecologisch worden aangewend, mits het niet in de natuur wordt verspreid. Het probleem is NIET de plastic, maar WEL de mens die - in sommige regio's - plastic afval in de waterwegen "dumpt". Plastic kan worden gerecycleerd, of worden verbrand in...

  Microplastics: nog gevaarlijker dan we dachten

 • Schitterend artikel....

  Voorkomen is beter dan genezen

 • De foto’ s op de sigaretten pakjes zijn te “glossy “ om af te schrikken !
  Misschien kan gratis ramptoerisme georganiseerd worden naar palliatieve eenheden voor terminale longkankerpatienten dank zij roken !
  Bij het buitenkomen krijgen ze 1 gratis stang sigaretten , net als...

  Eerst zien, dan geloven

 • Beste,
  Ik ben huisarts geweest tot 2015, Mijn zoon is oogarts en sedert 2004 in Rwanda en er gedomicilieerd maar nog altijd belg, Ik las uw artikel en juist sinds 1 februari 2022 is hij zonder bank, Een grootbank heeft eind 2021 haar relatie verbroken met hem na 30 jaar er klant...

  Een universele bankdienst sinds 1 januari 2022